23 April.

oj oj... Nu har man råkat halkat efter.. Kanske har jag råkat halka på Ronja och Mattes bananskal som dom har haft krig med?! Vem vet? :P                Men har gått i plugget nu i ca 2 veckor sen lovet och nu börjar det bli kämpigt!  Har massor med saker som ska vara klara och prov å grejjer! :/     Men dom kommer ju att försvinna så smånigom men det är då det...    Har en fråga kvar på friskvårds saken som jag inte har orkat gjort klar eftersom det är en massa tänkade och nu på onsdag så har vi ingen friskvård så jag sparar den till ett litet mindre stressigare tillfälle ;).   Sen så har jag prov på torsdag i medeltiden.  Har försökt att öva in , men sen har jag glömt allt :S. Suck!
Men det kommer nog gå bra.   Sen har jag börjat med 6ans kapitel i matten och det är inte någe mycke egentligen.. Men det är väldigt svårt! Förstår inget alls, men jag funderar på att göra provet på fredag.
hmm tills denna vecka är det väll bara dom sakerna. Men jag får historialäxa imorrn som ska vara klar nästa vecka! ibland vill jag bara raka skallen av den där fula historialäraren!! Gah

Ihelgen så festade jag med Ronja,Matte,Kalle,Micke och Behnood , och på lördagen gick jag på bio med Ronja och Matte! Vi såg Mr.Bean på semester. Jag hade längtat efter att få se den, men jag vart besviken på att den inte var så himla kul ^^.   Men han var jätte rolig när han dansade och lekte militär!
Även att det kommer en massa bra filmer på bio det här året! Den här sommaren lär bli sola och bio året ;).

Imorrn är det tisdag och det är en låång dag! Går till halv 5.  Ska plugga massor :)
Sen efteråt ska jag äta på Kina.   
Men nu är jag jätte trött *_O               Sov gott allihopa!