Top Model.

Nu är det snart Top Model på tvn , YES :D
Det är ju så roligt att titta på!

Tyra Banks

Truth Care.

Mitt Horoskop:

Idag kommer det gå bra, speciellt om du köper dig en liten söt katt! Du känner dig lite mör idag, kanske blir det bättre om du myser lite med Jess. Tyvärr, inte idag heller. Berätta för Båtsman hur du känner, arbetet måste alltid gå före kärleken.


mm jag vet varken ut eller in! Är jag glad eller är jag ledsen?!  Kanske är jag arg?
Jag har ingen aning.. Och det bekymrar mig!  Jag vill att det sker någon stor förändring snart innan jag blir galen! Att kalla mitt hår för förändring är STOR, men jag är även rädd för vad alla skall tycka?!  Vad Jocke lär tycka vet jag kanske redan.... Men det är bara hår.. Det växer ut! Tänker redan på det haha :P :(.
Känner mig inge fin lixom.. Inte änns inombords!  Då äre illa! Big Time!

Ser varje kväll numera på Sex And City.. Carrie får mig att bli glad och hon får mig att hoppas på roliga saker som komma skall! Tänk om jag kunde vara lite mer som henne?  Hon skulle ha tagit sin frisyr med en klackspark och köpte sig ett par Jimmie Shooes´ ist ^^.   Skor får henne att må bra och vad får mig att må bra? .... Ehm... hmmm.....
Nya accesoarer!! Där har vi det... Allt från handväskor,mobiler och örhängen!
Men denna sommar tror jah ska bli armband,diadem och solglasögonens år för mig! Vita solglajjor är inne i år och armband i silver ska man ha nu till hösten!  Jag har massor av detta! :D.

// I´m a Smack!.