Torsdag.

hmm.. Vad ska jag skriva?...  Min nya kamera funkar hur bra som helst, men jag kan bara ta 7 kort med den åt gången. :/. måste köpa ett minneskort till den och det finns för 2 GB tror jah :).  Vill ju ha en bra kamera som jag kan ta massor av bilder med när jag åker till Turkiet i September :D. Ronja, Matte , jag och mamma ska ligga på stranden och sola massor :).
Sommarlovet rullar vidare och jag gör inte så mycket. Är hemma hos mamma och tvättar , spelar bingo, åker bil m.m.. :).  Ronja sommarjobbar på dagarna och ska göra det i 1 vecka till :). Sen kommer hon hem.  <3
åå även att min hyra och el är betald! Tur att man har världens bästa mamma och pappa <3 Nu ligger jag inte efter någemer!
Måste bara betala igen Jocke 640 kr för  mobilen. :/. Hoppas att han inte är sur på mig.. Men för mig så håller det inte att ha mobilabonemang. Har inte dom pengarna heller som Jocke har. Funkar super med Halebop (Y)

Imorrn är det midsommarafton. Då ska det grillas och umgås. Ska äta flintastek och grilla majskolvar :) MUMMA

Miss you Ronja , Vi måste vara med varann snart :) <3

kamera :)

Idag fick jag en digital kamera :D  Wiihooo

image192

Saknar Ronja massor <3<3

söndag

Gud vad jag har längtat att få blogga , det är ju så kul :D.

I fredags hade man avslutning och mina nyköpta sandaler pajjade :/. Men jag fick ett par nya klackskor som är blå :).  Sen på kvällen var jag med Ronja på ån :D. Hon är den bästa <3
Igår var jag med familjen och åkte hem till dom. Sen har jag tagit det lugnt bara.
Imorrn ska jag gå på stan med Älsk och Elina. Ronja ska köpa ett par skor :)  Annars så vet jag inte vad som händer.
Och det börjar bli bättre imunnen nu.. Men det gör ont ibland när jag ler för mycket.  Men det stoppar inte mig ifrån att ha kul :D hihi      Men jag längtar as mycket tills jag får byta. Det är lite jobbigt att ha en ring imunnen :/.

Men nu ska jag fika lite och sedan åka till brorsan :).
Ha det bra :)