bye blogg?

Nu funderar jag starkt på att överge min blogg här , Men ändå ha kvar den.  Jag är ju så himla hattig nämnligen så det raderas inte!
Men först så finns det bara bajs designer här och jag fattar nada hur man fixar det själv!  För avancerat om man säger så ;).
Sen så kostar det om man vill ha en blogg utan reklam! Jag har betalat nu i ca 2 månader för att inte ha reklam under varje inlägg  :/. Det suger ju kraftigt!!!
Men jag har ju bloggagratis som sagt sen en tid tillbaka , men aldrig andvänt den! Där fixar jag designen själv och det är ingen reklam =d.    Det enda som jag är negativ med den är att det är en lång länk text... + så tycker inte jag att det är nå snyggt med namnet "bloggagratis".  haha  xD

Men äh, jag tänker börja andvända den från och med ikväll :D.

http://eellaaa.bloggagratis.se/

Medicin för mina öron

QUEEN OF THE STONEAGE - NO ONE KNOWS
THE SMASHING PUMPKINS - TODAY
THE STROKES - 12:51
THE MISFITS - DIG UP HER BONES  &  HELENA

Lördag

Först vaknar man av mobilen.
Sen kunde inte jag somna om...   Så jag sätter mig vid datan för en liten stund för att att varva ner.
Då ringer mamma mig å har bråkat med syrran.  Jag vart grinig på syrran över en sak så det  hela slutade med att jag vart små grinig på mamma.  Vi vart båda griniga på varann.  
Nu irriterar jag mig på typ allt känns det som haha  , Det är skit just nu på tvn , jag har inget jag vill äta , mitt hår är cp  m.m....   ;D. Mohahaha   Vilken bra lördag det känns som.
Måste även plugga lite grann. Yihooo

Vi höres senare :)


uppd.
Syrran är fortfarande sur haha. Hon tjatar på mamma hela tiden om den där Finlandsresan eller om lilla Rasmus >.<.
Jag har varit glad i flera timmar och varit med mamma under dagen :).  Hon har handlat mat åt mig och vi har åkt lite bil.      Sen har jag börjat städa här hemma. Lär nog städa klart innan jag går och lägger mig ikväll.
Imorrn är det Fars Dag och då ska jag äta tårta :D 

Have It Nice!