psykiskt stillestånd.

hmm Ibland känns det som om mitt liv går jätte sakta och att man ej har någon framtid. Detta kan bero på att jag nyss sett att en tjej i mitt förra plugg blivit mamma. Varför??
När hon och jag gick på Matfors tillsammans så såg inte hennes liv ut att ha något barn alls tycker jag. Men shit vad allt kan ändras fort!    Va roligt för henne , men jag tycker inte att man ska skaffa barn när man är 19 år. Man har ju hela livet kvar till sånt :).   Jag är en stolt icke mamma ;D.

Det är äckel söndag igen! Och den här veckan som kommer gillar jag inte sådär jätte mycket. Iaf dom 5 första dagarna.    Imorrn måste man rå plugga en massa vård för på tisdag ska naturläxan vara inlämnad och så har vi redovisning på sjukdomen i 50 min!!! Fattar inte hur jag ska palla det! Hoppas det går snabbt och jag slipper göra sånt där igen *.
Sen tills på onsdag ska psykologin vara klar. Även att jag mobbar min psykologi lärare. Jag håller inte med, men jag ber om ursäkt ifall du känner så!
Jag hoppas inte att jag får någon läxa i engelska tills på torsdag för isåfall så är det den enda dagen på hela veckan som jag inte har någon läxa!             På fredag har jag ett litet prov/test på arbetsmiljö! Så då måste jag ha hunnit gjort frågorna och kunna dom någolunda! :S   BAJS-SKOLA

Men det är fortfarande Söndag och idag blir det bara plugg och städa!   Phu...
Någon som vill hjälpa till ? xD

//Kisses

gosh!

image297

-Denna frilla som jag älskar! Visst är den snygg? :P  Kan någon klippa den ^^