kvällen slutade såhär:

Att jag vandrade hem till mami ünt papi som gav mig kyckling m ris å sås :).
Sen fixade jag med deras dator och lyssnade på musik. Såg början på Green Street Hooligans 2 också, men den är bara skit! Nää 1an ska det vara å inget annat :D.
Sen har jag prövat att ringa ut också, men det går inte :S  Det bara sprakar!

Resten utav kvällen blir framför tvn och musik.
Ska upp tidigt imorrn och göra en massa saker (står i förra inlägget) ^^.
Hmm undra hur det skulle vara å gifta sig med en terminator? Kanske nått för mig?
haha

mycket saker just nu

Idag har det varit mycket med lite.

Jag har bott i sängen i flera timmar. Jag har kollat efter bordet jag vill ha, men som ingen säljer :S.
Hittar ingen återförsäljare fortfarande på det, så jag tänkte kolla om inte pappa kanske kunde fixa mig ett sånt bord haha :P. Tur att han är händig på det mesta!

Sen har Wallholmen ringt mig om att en tjej vill komma å kolla på lägenheten, så nu är det ganska brådis med att städa där! Även fast jag vill skita i det, så känns det fel. Så jag lär nog åka dit imorrn å fixa lite.

Sen har jag ringt Tim :D. Han var jätte snäll och trevlig som vanligt emot mig och kom med samma förslag som jag hade att det är nog inte en sånn bra idé för mig att vara där!  Jag vet ju inte heller när förkylningen släpper och det är bara 23 arbetsdagar kvar av praktiken.  Så imorrn lär jag nog gå tillbaka till kursen å dricka en massa choklad :D.
Undra om Michaela dyker upp också?

Annars så har jag funderat över vad som är viktigast för mig nu åså och vad som jag skulle kunna göra som är roligt :).  Så idag ska jag kolla om det kommit in något till jobb, börja skriva om mitt CV, ringa Cattis å lite annat :).
Även se på tv och försöka hitta igen det försvunna batteriet! Jobbigt att inte ha någon fungerande dosa till tvn hehe

Tjingeling!