HIPSTER

Är det något jag gillar så är det hipster/nerd stilen! Köpte dom vita glasögonen förra veckan (ja,allt skall vara vitt just nu haha) och fick dom randiga gratis :) as coola!

Idag är min enda lediga dag på hela denna vecka och inte får jag vara ledig heller..skall fixa plugget inför januari. Men det är skönt att det blir gjort :)
Hoppas ni alla har en bra dag <3

KLADDKAKA

 
 
Premiär användningen av spisen blev kladdkaka! Snabbt och sjukt gott!
Dock onyttigt,men fira måste man få göra hehe. Här skall det bakas proteinbars, frukost muffins och annat hälsosamt ♥

ANSWERS

" hur kan du shoppa så mycket hela tiden? och finns det spec tillfällen du shoppar?"   - Först och främst, alla lever vi olika liv! Både jag och min sambo har jobb med stadig inkomst varje månad och vi bor i en 1a som kostar 2000 kr i månaden. Därav kan jag shoppa nästan varje dag om jag skulle vilja. Sen handlar det om prioriteringar. Jag ÄLSKAR mode och vill alltid ha nya fina kläder som passar in efter årstiderna och de trender som är aktuella. Då bär jag ogärna en tröja som jag köpte i somras tex.
Det finns inga spec tillfällen, då jag kollar på shopping varje dag. Men skulle jag ha en jobbig dag eller är ledsen händer det ibland att jag klickar hem något.
 
" Fin blogg! Hur har du gjort din design?"  - Tack så mycket! Jag har inte gjort min design förutom headern. Jag tycker att den är stilren och har fokus på bilder som gör inlägg mycket mer intressantare.
 
"Vilka är dina favorit affärer?"  - Jag tänker inte avslöja alla affärer jag handlar ifrån. Vill ha någon för mig själv ;) Men jag handlar ALDRIG i fysiska butiker, då jag hatar att prova kläder och finner det skit drygt att behöva passa tider..åka..stressa..stå i köer..etc. . Mycket mysigare att kunna sitta med en kopp té i lugn och ro och handla.
Mina vanligaste affärer som jag shoppar ifrån är Nelly.com och Ginatricot.se när det kommer till kläder. Hår är det lyko.se och smink eleven.se .
 
" Du tycks shoppa så mycket olika hela tiden"  - Sant! Jag är en periods människa och har varit det sen jag var liten. Jag gillar att ha mycket av allt. Det kan funka såhär:
I Januari månad älskar jag färgen SVART och HIPHOP. Hela januari månad köper jag enbart svarta plagg och hiphop saker som tex kepsar. När februari månad kommer byter jag helt och älskar skor! Hela februari köper jag alltså bara skor i olika modeller och färger. Mars= rosa plagg och mobil skal. April= handväskor. tex...
Därför äger jag mycket av olika saker och man kan planera många outfits :)
Allt handlar om vad jag inspireras av för stunden.
 
" Du sminkar jätte snyggt, kan du inte visa mer"  - självklart. Jag gör det lite dåochdå via videfyme längst ner på bloggen. Skall försöka uppdatera bättre med videos och annat :)
 
" Vad använder du för kamera?"  - Nikon D3100 & iPhone 4S.
 
" Är det inte svårt med strl om man handlar på nätet hela tiden?"  - Nej! Jag är så van då jag har internetshoppat nästan varje vecka i många år. Jag vet mina strl och får aldrig fel.