GRATTIS HERR & FRU JÄRLEHAG

 
Idag firar världens bästa päron 25-årig bröllopsdag! Med andra ord Silverbröllop! Grattis i massor ♥♥
Själv så firar jag dopdag, eftersom jag vart döpt samtidigt som dom giftade sig. 2 flugor i en smäll typ ;) ♥

HÅRPRODUKTER

 
 
Detta var vad jag kom hem med från frissan! Sjukt bra grejor, spec oljan! Mitt hår får exakt samma resultat hemma som där tack vara denna produkt! Vill inte leva utan den nu. ♥ Kan även tala om att nu är håret färgat svartbrunt och helt färdigt inför löshåret :)
 
Luxeoil från Wella Proffessionals - är en hårolja med värmeskydd! Gör håret super mjukt. Lovar! Används i både vått eller torrt hår. Luktar heaven! Är även gjord för att användas på löshår. kostar ca 300 kr.
Cristaliste från Kerastase - serum/glansdroppar som man har enbart i topparna och längderna. Gör så att håret inte tovar sig under dagen och bevarar glans! Kostar ca 300 kr.
Chroma Thermique från Kerastase - Reparerar färgbehandlat hår och tillför det intensiv glans vid användning av värmeverktyg. Vid värmepåverkan bildas ett reparerande och ljusrefleterande membran kring hårfibern för ett synbart slätare resultat med optimal glans. Skyddar även hårfibern mot solens skadliga påverkan under värmestylingen. Ett super bra värmeskydd helt enkelt som doftar super gott! ♥ Kostar ca 300 kr.
 
Ni skall även få se alla mina produkter jag har till barret här någon dag. Är det något som jag kan iaf så är det hur man vårdar håret och vilka produkter som jag tycker fungerar. Så stay tuned!
 
 

PAKET


Äntligen börjar mina paket rulla in! Första leveransen kom idag från Glossybox och fitnessguru.se! :)
Tänkte fotografera sakerna idag, men vädret misstycker. Grått och tråkigt väder, så jag kanske fotar imorrn istället :)  Det känns som en söndag idag, så jag har sovit och kollat på youtube på paddan. Orkar inte så mycket alls. Råkar ha jordens träningsvärk i armarna! Skönt! Ha det bra peeps ♥