RESORB

 
Nu under sommaren är många dåliga på att dricka vatten. Det är inte jag, men det kan hända att jag dricker för lite vatten och svettas mer under de varma dagarna. Spec just dom dagar då jag tränar! Så för att jag inte skall förlora vätska dricker jag Resorb! Jätte bra tablett som får en att inte tappa stinget ;)

TANKAR KRING HÄLSA

Idag är min enda lediga dag på hela denna vecka. Det är så himla skönt att verkligen bara få vara på just dessa dagar. Inge stress. Jag gör saker som jag vill göra. Inte heller ingår städa. Jag är en arbetsmyra, som inte kan vara hemma om det inte är allvarligt. Jag minns faktiskt inte när jag var sjuk sist.
Att både jobba och plugga tar ut sin rätt på kroppen. Dessutom under sommaren tillkommer värme och träning som en tredje sak. Därför fick jag verkligen rannsaka vad ordet hälsa innebär för mig.
Hälsa är verkligen inte att tok träna och äta tråkiga clean sallader. Det är så mycket mer! Detta började jag få upp ögonen för när jag pluggade Hälsopedagogik.
För mig är hälsa;
Mörk Choklad. Promenader. Blogga. Dansa till musik. Restaurang besök. Återhämtning. Smoothies. m.m.
Jag skulle kunna göra denna lista hur lång som helst. Jag mår faktiskt hur bra som helst och vetskapen om att man själv är den som bestämmer i sitt egna liv är makt!
Att stanna upp ibland och påminna sig själv om varför man gör det man gör och vad kommer resultatet att bli är viktigt. Oavsett om man pluggar eller tränar. Vad är hälsa för dig? Varför gör du som du gör? Vad är ditt mål? Mår du bra eller dåligt? Måste du ta en paus i livet eller lägga till en högre växel?  Du är ditt liv och du skall må bra. Titta inte på andra, för det är du som ändå får kämpa själv oavsett vad dina drömmar är. ♥