MOVIE

 
Imorgon är det redan junimånad. Själv så sitter jag och letar efter filmer att se under denna månad. Skriver alltid ned de filmer jag vill se så att jag inte glömmer och sedan betar jag av dem.
Synd bara att jag är mer än serie människa än film. Men det går i perioder såklart. Ni som följer mig på twitter kan se att jag betygsätter alla filmer och serier jag ser direkt, via IMDb. 
Denna månad blev det b.la Marley, Thor 2, Hunger Games 2, Frost x2, Airplane (titta vi flyger), Gravity, Hotell Transylvanien x2, Tjernobyl - a life in the deadzone, Olympus has fallen, 100åringen, Gossip Girl säsong 1, G.I Jane x6, QI 5 säsonger, Breaking Bad och Catfish.  Han med en hel del ändå ;P
Juni skall bli bättre, så jag hoppas på ful väder hehe. Är man sjukskriven har man massor med tid ^^ In fact.. tror jag skall köra en film/serie maraton dagar eller vecka. Får se hur länge jag orkar :)
movie

Bananaz

 
 
Obehagliga banan muffins haha! Super nyttiga, därav så blev det jätte konstig konsistens. Smakar mest banan!
Men iaf.. idag är en bättre dag. Är mer pigg, ingen värk. Så jag har diskat, plockat undan all tvätt, lyssnat på Bobban (Bob Marley ♥) och köpt födelsedagspresent åt bästa Neah! För nu på lördag firar hon sin 1 årsdag!
Älskar när jag får gå bananas på baby saker! ♥ Bilder kommer självklart på presenterna :)
Nu skall jag fixa med lite annat och göra lunch. Hörs senare :)