V.49

Summering och fundering över denna vecka som gått.
 
1. Pepparkakor och julmys. Jag har bakat egna pepparkakor, där vissa fick kristyr på sig. Jättemysig pysselstund för mig själv och goda blev dem! Alla är redan uppätna av Tomas och min familj.
 
2. Kallt inne. Sedan vi flyttat hem har vi haft svårt att få upp värmen igen i lägenheten. När Tomas behöver sova med täcke så är det kallt! Men tack och lov så har vi fått låna ett värmeelement och nu är det äntligen 21 grader inomhus!
 
3. Min italienska omelett. Jag blandar ihop ägg, rödlök som jag försteker lite innan, kyckling bitar, fetaost, svartpeppar och svarta oliver och steker till en omelett. Toppar sedan med färsk mixad sallad på tallriken. Mums!
 
4. Utan djur. Bubbas hängde inte med tillbaka. Han leker och stojjar med Trassel där hemma. Det känns jättekonstigt att vara utan honom. Tomas kom på sig själv igår med att gömma undan hörlurarna så att inte katten river ned dem på natten. Kärleken till ett djur är obeskrivlig ♥
 
5. Clementiner/Mandariner. Mitt nya beroende. Men dem är ju så goda denna tid på året! Kan äta hur många som helst och måste alltid handla mer.
 
6. Tredje advent. Redan! Blir en lugn och mysig jul i år, utan stress. Det har jag bestämt.
 
Veckan filmer/tv-serier sedda:
Sett klart hela säsong 1 av Westworld! Jädrar i min låda säger jag bara! Vill ha mer :D
Dokumentären "Interview with a cannibal". Obehaglig och bra.
Säsong 4 av Game Of Thrones är finished! Nu är jag på avsnitt 5, säsong 5. Snyggast hittills har slaget mellan The Nights Watch och Wildlings varit. Jättar, mammutar, stor mur, svärd... aaaah ryser ♥
lista