Vurpa

Idag vaknade jag med sådan pepp på rörelse och träning! Föreslog till Tomas att vi cyklade till Bergeforsen och körde hinderbanan och hälsade på hemma! 

Så på med träningskläderna och iväg.

...tills jag hade hög fart på cykeln i en brant nedförsbacke med grus och tvärsväng! 
Det tog stopp och jag föll. Illa! 
Slagit i hela vänster sida, även huvudet. En mini bula vid tinning. Skrapat armbågen. Massa blåmärken. 
Sträckt tummen och skulderbladet på höger sida, men värst är mitt knä! 
Kan knappt gå! Haltade in till Källbergs, grinandes. Fick ta av mig byxorna och duscha av knät. På med stort bra plåster.
Sedan drog jag direkt en Ipren. 
Jag gör fan illa mig hela tiden! Suck. 

Varför har jag inte hjälm?  Så jävla dumt!! Jag slog ju faktiskt huvudet i backen! Det hade kunnat gå värre än det gjorde! 
Skall leta fram hjälmen i källaren. 

Så nu har jag burrat ned mig i sängen med en kopp te, Cola och choklad med stream på paddan. Får se hur mycket kroppen orkar med idag. ❤️

Musslan

Stackars , stackars dig :( :( På lördagar ska du hålla dig inne :P . För två Lördagar sedan blev du ormbiten Huu :( Två veckor före det var vi på sjukhuset för halsen. Eller vad det nu var. Vi skojade du och jag och sa : Den 14 agusti blir det sjukhuset igen :P för då har det gått 14 dagar igen sedan du var där sist. Så nu ligger du nerbäddad och tar det lugnt så du inte har hjärnskakning också. för det känns inte alltid på en gång. Krya på dig nu och låt Tomas sköta om dig <3 <3 kram