V. 5

Summering och fundering över denna vecka som gått.
 
1. Blomkål! Jag och Tomas är inne i en period just nu då vi lever på blomkål! Så himla gott och går snabbt att tillaga. Jag gör blomkålsmos eller ris på 2 huvuden och det blir ca 3 matlådor. Sedan är det bara ösa upp den mängd man vill äta till tex fisk eller liknande. Bra substitut för potatis eller ris :)
 
2. Tv bänken! Så jävla snygg :) Blir glad varje gång jag ser den. Tvn får plats och hamnar i lagom höjd.
 
3. Mera fisk! Igår åt jag fisk till alla dagens måltider och det känns super bra. Kroppen mår bättre och känns lättare än med annat kött. Tummen upp!
 
4. Nya téerna. Detta kommer som ett eget inlägg. Tomas gav mig en present med två exklusiva téer i fina glasburkar :) Blev så glad att jag fick tårar i ögonen. Kärlek och livskvalité.
 
5. Johnny hälsade på en kväll också. Lirade CoD och såg på filmen Don´t Breathe.
 
6. Asem kom på spontanbesök också. Love ♥  Drack te och spratade i soffan.
 
7. Att mamma aldrig ger sig, även om hon har fel! haha     Ibland skäms jag så att jag får ont i hela kroppen när hon sätter denna tjuriga sida till haha    Igår gav hon sig inte inne på Huckleberry om Antioxidanters påverkan i kroppen. ♥
 
8. Yoga. Jag har börjat yoga igen. Haft ont i varenda muskel sedan första passet, men det är så skönt när det gör ont haha  Känner mig längre också :)
 
 
lista