V. 1

Summering och fundering över denna vecka som gått.
 
Denna gång får det bli en liten längre summering eftersom jag ej gjorde någon förra söndagen.
Skyller på roliga saker som nyår :)
 
1. Asem och Johans spontanbesök. Gud vad jag gillar dessa människor! Får massor med energi av dem :)
Sent en kväll kom de på spontanbesök. Vi surrade och såg på serie till över 2 på natten. Massa mys!
 
2. Johnnys besök. Brorsan kom och hälsade på en kväll också. Klockan blev efter 2 på natten där med hehe.
Men jisses vad kul vi hade! Lirade CoD, surrade och spelade Galen Panna :)
 
3. Blivit med ny inredning. Jag önskade att vi kunde få allt fint hemma på en gång, men nu är det inte realistiskt. Så det får ta den tid det tar :) Huvudsaken är att vi trivs i vårt hem.
Vi har handlat lite nya detaljer och en ny tv-bänk som levereras inom 3 veckor.
 
4. Nyårsafton. Supermysig kväll hemma hos Asem, Johan och Tomi :) Blev bjuden på mycket god mat, muffins som Tomi bakat själv och småplock. Såg på underbara filmen The Book Of Life och kl 12 gick vi med lykta in i skogen och sköt raketer :) ♥
 
5. Äta Oatly eller inte? Oatlys vaniljsås och chokladdryck är så himla god! Men när det kommer till deras statement "Wow, No Cow" vill jag inte äta deras produkter. Varför? Jo för att de använder benmjöl till att gödsla havren. Benmjöl är restprodukterna från slakt. Så i processen finns det ändå en kossa Mu.
Det tål att funderas på.
 
6. Pussel. Jag har börjat lägga pussel. Ett av mina nyårslöften/mål. 1500 bitar bara. Kommer ta sin lilla tid, men jag får bra hjälp från Tomas. Älskar att göra saker tillsammans som inte innefattar tekniska prylar.
 
7. Målat hallen. Jag är så jävla stolt över mig själv att jag skurade, spacklade och målade hela hallen. Helt själv, utan hjälp! Ego boost delux!
 
8. Saknar fota naturen. Jag har inte varit ute och promenerat med kameran på hur länge? Sedan tidig höstas kanske? Saknar det som fan och det skär i lillhjärtat. ♥
 
9. Tomas ledighet. Dessa veckor har varit amazing! Tomas har verkligen fått vilat upp sig och vi har haft en underbar start på nya året :)
lista