Halsfluss från helvetet

Jag har haft ett vidrigt äventyr..eller är fortfarande dunder sjuk men tisdagen känns väldigt långt borta.


Söndag kväll lägger jag mig för att sova. Mår prima. Vaknar mitt i natten av att jag har lite ont i halsen. Somnar om och går till jobbet. På jobbet blir halsen sämre och sämre. 
Väl hemma bäddar jag ned mig och kollar febern. 37,5. Ringer och sjukanmäler mig. Jag blir bara sämre och sämre för varje timme som går.

Tisdagen är jag totalt super sjuk! Så jag hamnar på sjukhuset där jag läggs in på infektionskliniken eftersom jag har 39,7 i feber och kan varken prata eller svälja vatten.
Får ta massor med prover. 
Visar sig att jag har rejäl halsfluss från streptokocker i hela munnen och vätskebrist. 

Dom vill behålla mig med dropp, men jag lovar och svär att jag skall försöka allt jag kan för att få i mig vätska bara jag får åka hem. 
Får antibiotika kur och vätskepåsar med mig hem. 

Bott hemma hos päronen eftersom det är nära sjukhuset och att jag haft sådan hög feber att jag behövt hjälp med allt. Ej kunnat gå.

Men nu är jag hemma i Sörberge i min egna säng och kämpar på med att svälja. Febern håller sig nere runt 37 grader. Så en dag i taget och fightar på. 

Men en sak är säker..jag och pensionärerna kommer vaccineras hädanefter. Kan inte bli såhär sjuk mer. Det tar på kroppen och dessutom har jag sedan oktober ätit 3 antibiotika kurer. Lite less om man säger så. 
På plussidan är att jag fått frikort! Haha
Ha en fin sommarkväll allihopa och tack för alla hälsningar på Instagram och Facebook ❤️

Ajli Müller

Men ej, fy så hemskt, stackars stackars dig!!!

musslan

Stackars min fina Ella :( :( Jag har inte sett någon så sjuk på många år :( Vi var alla omkring dig jätte oroliga. Men det känndes bättre när jag
fick ha dig hemma så jag såg vad som hände. Det var så synd om dig min go plutte <3 <3 men nu är du som tur är på bättringsvägen <3 kram kram och go fortsättning på Midsommaren <3 <3