Listigt #2

 
 
- Jag och Tomas fick varsitt par termosockar av mamma och pappa förrförra vintern. Så sköna när det är kallt inne! Speciellt på morgonen. Vårat golv har blivit så kallt detta år att även Bubbas lägger sig inne på badrummet ibland. Golvvärme är underbart tycker han ♥
 
- Jag har fått veta att jag har virual meningit. Alltså hjärnhinneinflammation orsakad av ett virus från Grekland. Ovanligt i Sverige, men betydligt vanligare i södra Europa. Så jag är fortfarande sjukskriven och får inte se på tv, sitta vid datorn, träna eller göra typ något. Förutom att ligga mycket i mörkt rum och läsa stundvis.
 
- Som ni förstår av föregående punkt så har jag huvudvärk fortfarande och bryter emot "reglerna". Svårt att inte slå på tvn, kika på mobilen osv på en hel dag.
 
- Jag har läst ut böckerna Bad Feminist och Djungelboken. Den förstnämnda tycker jag alla skall läsa om man är intresserad av b.la populärkultur, kön och rasfrågor. Djungelboken är en klassiker. Älskar att orginalen är så långt ifrån Disneys´version! De är elakare och mer sann till verkligheten. Historien om Rikke-Tikke-Tavi är min favorit.
- Blir många koppar te just nu. Fryser nästan dygnet runt, så det blir ganska lätt några extra koppar per dag. Favoriten just nu är Liptons version av Lady Grey.
 
- Blir bättre på Black Ops 4 så nu behöver jag inte skrika åt spelet eller avsky det. Wohoo :D
- Men jag har blivit besatt av Red Dead Redemption 2! Jävulst bra spel!! Gillar ni spelet och streams? Rekommenderar er streamaren Spamfish på twitch! Sjukt skön snubbe :)
musslan

Tänk att sockorna kommit till användning :) :) Dom ser sköna ut <3 Bubbas är en smart kisse :) Att inte ni släpar in madrasserna och också lägger er i badrummet på golv värme golvet haha :) Det hade jag gjort :P :P Stackare som har sådan huvudvärk, Men du måste försöka göra som doktorn säger, fast det är svårt :P Du är jätte duktig på tv spel eller data spel :) :) Fast du är rolig när du är arg :P Då får man ha hörselproppar pga allt som spelet får heta hahaha. Och vad det gäller all läsning : Tänk på huvudvärken för den blir inte bättre av mycket läsande :( Kram och sköt om dig <3